Bij scouting Zetten zijn vele vrijwilligers actief. Maar we zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Er staan verschillende functies binnen Scouting Zetten open waarvoor wij enthousiaste vrijwilligers zoeken.

Wij zoeken vrijwilligers voor:

• Groepsbestuur
  • Stichtingsbestuur
  • Beheer/klussen
  • Speltakken: Bevers, Welpen, Woudlopers, Scouts en de R&S
  • Band
  • PR- & communicatie
  • Oud Papier

Als het u leuk lijkt om vrijwilliger te worden bij scouting Zetten of als u een handje wilt helpen bij activiteiten zoals oud-papier lopen, meedraaien met speltakken of bijvoorbeeld kookstaf op een kampje zijn, meld u dan aan via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als u vragen heeft kunt u altijd mailen.

Maar ook de speltak van uw kind kan af en toe een beroep op u doen om bijvoorbeeld tijdens een opkomst of kampje te rijden of mee te helpen. Als u allemaal een keertje helpt bent u misschien eenmaal per jaar aan de beurt. Daarnaast kunnen de beheerders uw hulp vragen bij activiteiten voor het onderhoud van de blokhut, bijvoorbeeld tijdens een klussendag of het snoeien van de fruitbomen